ROVC TechNieuws Maritiem  -  20 mei 2014
ROVC  
Doorsturen  TechAcademyMaritiem Online versie
Vliegt u met ons mee naar Newcastle?
Newcastle  
In 5 dagen de beste training volgen op het gebied van hoogspanning. Conform de Manila Amendments 2010. Niet in Nederland, maar in Newcastle! ROVC werkt samen met de South Shields Marine School. Genoeg reden voor een aantal van onze relaties om zelf een kijkje te willen nemen. Vliegt u 23 juni mee met ons richting Newcastle voor een 2-daags bliksembezoek? Neem contact op met Arnoud Simons voor de mogelijkheden. 

Voorkom stress tussen leidinggevende en medewerker
75% van de medewerkers vindt het stressvol om met zijn of haar leiding-gevende om te gaan. Voorkom dit aan boord van een schip! Daar is een goede sfeer juist erg belangrijk. Het verhoogt de motivatie en prestaties. Goed leiderschap speelt daarin een belangrijke rol. Kapiteins, HTWK’s en eerste stuurlieden helpen wij graag om beter te communiceren en leiding te geven op zee. De 3-daagse cursus Leiderschap en communicatie start op 17 juni in Groningen en 28 juni in Vlaardingen. Schrijf nu direct in!
 
Snel elektrische storingen zoeken en oplossen
Machines en installaties aan boord van een schip zitten boordevol elektrische besturingen en schakelapparatuur. Zou het niet veel tijd en energie schelen als uw zeevarenden, met geringe elektrotechnische kennis, snel storingen kunnen zoeken en oplossen? De cursus Elektrisch schakelen – Maritiem geeft de benodigde vaardigheden. Cursist Peter Nieuwenhuis heeft het zelf ervaren: “De cursus was zeer nuttig en geeft inzichten om snel een storing te zoeken, diagnose te stellen en het eerstelijns onderhoud te plegen”. Kijk naar de beschikbare data en schrijf nu direct in. 
Gefeliciteerd Harm! 
 
Harm Hendrix is de winnaar van de Navingo beursactie. Harm heeft geraden hoeveel bouten en moeren in een pot zaten. Hij heeft daarmee een training gewonnen. “Ik ga de training Basisveiligheid VCA volgen. Ik studeer voor maritiem officier. VCA is veelgevraagd, maar ik krijg het niet in mijn opleiding. Dit is een mooie manier om toch alvast in bezit te komen van het officiële VCA-beveiligingsexamen. Ik heb er zin in!”, aldus Harm. Bekijk de training Basisveiligheid VCA.
Cursusoverzicht 2014
Cursus
Dagen
Locatie
Data          
 
Elektrisch schakelen - Maritiem
5 aaneengesloten dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
Ede
16-06-2014
29-09-2014
01-12-2014
Hydrauliek - Maritiem
5 aaneengesloten dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
Ede
6-10-2014
24-11-2014
Leiderschap- en communicatietraining voor zeevarenden
3 aaneengesloten dagen + terugkomdag
Groningen
Vlaardingen
17-06-2014
23-06-2014
Meet- en regeltechniek - Maritiem
5 aaneengesloten dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
Ede
06-10-2014
Storingstechnicus elektro - Maritiem

5 aaneengesloten dagen waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld
Ede
13-10-2014
Storingzoeken in PLC-systemen - Maritiem
5 aaneengesloten dagen
Ede
30-06-2014
Bekijk alle cursussen
Incompany, iets voor uw organisatie?
 
Arnoud Simons
Accountmanager
arnoudsimons@rovc.nl
06 - 125 692 79
 
"Wilt u een groep medewerkers op de werkvloer trainen over een bepaald onderwerp? Dan is incompany wellicht interessant.  Bel of mail mij voor de mogelijkheden!"
Algemeen
 
Cursus
 
Nieuwsbrief
Twitter   Facebook   Linkedin   Youtube
Copyright 2014 ROVC Technische Opleidingen
 
Telefoonnummer: 0318 - 698 698